Dikkat: O Üç Altcoin Ekibi, Satış Yapıyor! İşte Satılan Coinler

Kripto para piyasası son dönemde genel bir satış baskısıyla karşı karşıya olsa da, bazı projeler uzun vadeli hedeflerine odaklanmaya devam ediyor. Ether.Fi likit restaking platformu da bu projelere dahil. Ether.Fi Vakfı, topluluk tarafından daha önce onaylanan bir teklif doğrultusunda 46 ETH değerinde ETHFI altcoin projesinden satın aldığını duyurdu.

ETHFI ekibi harekete geçti

Bu satın alma, sadece bir başlangıç niteliğinde. Ether.Fi topluluğu aynı zamanda ETHFI geri satın alımı ve likidite havuzuna aktarım önerisini de onayladı. Vakfın satın aldığı ETHFI tokenleri, bir weETH/ETHFI Curve havuzuna yatırıldı. Bu miktar, Haziran ayı protokol gelirinin %5’ine tekabül ediyor. Teklife göre, Ether.Fi Vakfı protokol gelirinin %50’sine kadar ETHFI satın alabilecek, ancak bu oranın şu an için %5’i vakfın insiyatifiyle başlatıldı. Gelecekteki aylık gelirlerden yapılacak alımlar ise topluluk oylamasına sunulacak. Topluluk ayrıca, ETHFI DAO tarafından sunulan Ethereum ana ağında staking sözleşmesi uygulamasına yönelik teklifi de onayladı.

Bu teklif, ödülleri yönetişim katılımına ve ekosistemdeki etkin bakiyelere bağlayarak faydayı artırmayı hedefliyor. ETHFI staking sözleşmesi, stake edilmiş token sahiplerine teşvikler ve oylama yetenekleri de sunacak. Genel kripto piyasasındaki paniğe bağlı satışların ardından bir haftalık süre içerisinde %40 düşen ETHFI fiyatı, son birkaç gündür yatay seyrediyor. Son 24 saatte %1 yükselen ETHFI fiyatı şu anda 1,91 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatin en düşük ve en yüksek seviyeleri ise sırasıyla 1,83 dolar ve 1,99 dolar olarak kaydedildi. Ayrıca, son 24 saatte işlem hacminin %7 artması, yatırımcıların ilgi düzeyinde bir yükseliş olduğunu gösteriyor.

Golem Network, Ethereum satıyor

Open source bilgisayar platformu Golem Network, son 3 gün içinde Binance, Coinbase ve Bitfinex’te 24.400 ETH (72 milyon ABD Doları) sattı ve şu anda 127.634 ETH (372 milyon ABD Doları) tutuyor. Bu satışlar, ETH fiyatındaki düşüşe ve genel piyasa dalgalanmalarına bir tepki olarak yorumlanabilir. Golem Network, 2016 yılında ICO yoluyla 820.000 ETH toplamıştı. O dönemde ETH fiyatı sadece 10,2 ABD Dolarıydı. Bu da Golem Network’ün ICO’dan elde ettiği fonların şu anki değeri 840 milyon ABD Dolarının üzerinde olduğu anlamına geliyor.

Golem Network, bilgisayar gücünü paylaşmak ve dağıtmak için tasarlanmış bir platformdur. Platform, kullanıcıların boşta kalan bilgisayar gücünü kiralamalarına ve bu sayede gelir elde etmelerine olanak tanır. Golem Network, yapay zeka, bilimsel araştırma ve 3D modelleme gibi alanlarda kullanılmaktadır.

Balina, popüler altcoin PENDLE’ı Binance’e yolladı

Bir balina, 8 Temmuz’da 15 dakika arayla iki işlemde toplam 375.000 PENDLE’yi Binance’e transfer etti. Bu işlemlerin ardından balinanın toplam PENDLE holdingsinin 1.37 milyon PENDLE’ye düştüğü tahmin ediliyor. Balinanın bu işlemlerle elde ettiği karın ise 2,275 milyon ABD Doları olduğu hesaplanıyor. PENDLE, merkezi olmayan bir finans (DeFi) protokolüdür. Protokol, kullanıcıların tokenlerini bir varlıktan diğerine otomatik olarak takas etmelerine olanak tanır. PENDLE, bu işlemleri gerçekleştirmek için bir algoritma kullanır ve kullanıcıların manuel olarak işlem yapmalarına gerek kalmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir