20 Ülkeyi Gezen Kadın Türkiye’de Başına Gelenlere İnanamadı: Yemeğe Çıktığı Erkek Öyle Bir Şey Yaptı ki…

Yalnızca geçtiğimiz yıl boyunca 20’ye yakın ülkeyi gezen ABD vatandaşı Loni James, bu ülkelerde 39 kişiyle flört etti.

40 yaşındaki kadın, annesinin vefat etmesiyle birlikte yaşadığı acının üzerinden gelebilmek için dünyayı gezmeye karar verdi. Washington’dan Londra’ya giderek seyahat turuna başlayan James, 19 ülkeyi gezerek burada birçok farklı turistik noktayı ziyaret etti ve o ülkelerde yaşayan insanlarla flört etti.

Dünyanın en yaygın çöpçatanlık uygulamalarına başvuran kadın, farklı kültürleri tanımak için gittiği her ülkede bir ya da iki insanla yemeğe çıktı ve kısa süreli duygusal ilişki yaşadı. Ancak James, bu randevuların en ilgincini Türkiye’de yaşadığını belirtiyor.

EN GARİP RANDEVUSUNU BİR TÜRK İLE YAŞADI

Tanıştığı insanlarla çok sayıda güzel anı biriktirdiğini aktaran kadın, Türkiye’de başına gelen kötü olayın detaylarını verdi. Okuyanları hem güldüren hem de utandıran olayda James, randevuya çıktığı bir Türk vatandaşının kendisine birlikte olmayı teklif ettiğini ancak bu teklifi reddettiğini belirtti.

Birliktelik teklifi kabul edilmeyen kişi, Fethiye’de görüştüğü James’i bir mağazada bırakarak kayıplara karıştı. Geri geleceğine dair söz veren ancak ortalıktan yok olan kişi hakkında konuşan James, “Hayatımda ilk kez bir insan tarafından ekildim ve o bir Türk’tü” ifadelerini kullandı.

Gezgin kadının yaşadığı deneyimler ise bununla sınırlı değil. Gittiği ülkeler arasında Ürdün, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, İsviçre, Fransa, İtalya, Slovenya, Norveç, Fas, Tunus, Moritanya, Senegal, Gambiya ve Namibya’nın olduğunu belirten James, çölde kum fırtınalarına yakalandığını, bazı ülkelerde ise geceyi bir mağazadaki bankta geçirmek zorunda kaldığını belirtti.

KONUMU HER ZAMAN ARKADAŞLARI TARAFINDAN TAKİP EDİLDİ

Tek başına bir kadın olarak yolculuk etmenin güvensiz olduğuna dair çok fazla uyarı aldığını belirten kadın, Mısır’ın başkenti Kahire’deki flörtüyle görüşmesinin 13 saat sürdüğünü ve bunun bir Müslümanla ilk randevusu olduğunu belirtti.

Gezgin, İtalya’nın Verona kentinde bir müzisyenle gece turuna çıktığını, Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’daki flörtünün akşam yemeğinde kart oyunları yaptığını söyledi.

Yolculuğundaki deneyimlerini sosyal medyada paylaşan James, güvenlik konusunda çok dikkatli olduğuna dikkat çekti. James, konumunu arkadaşlarıyla paylaştığının, fazla içki içmediğinin ve cep telefonunu şarjına dikkat ettiğinin altını çizdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir